Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

Οι πρώτες συστάσεις

Καλώς σας βρήκα γείτονες.



Μπήκα και εγώ σε αυτό που ονομάζουμε blogging.

Όλοι τρέχουμε κάθε μέρα από το πρωί που ξυπνάμε μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούμε το βράδυ για να προλάβουμε να πάμε στη δουλειά μας , να προλάβουμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς , να προλάβουμε τα μαγαζιά ανοιχτά,να προλάβουμε να πάρουμε τα παιδιά από το σχολείο και πάει λέγοντας.



Έ είναι και κάποιοι άλλοι που κάθε μέρα το απογευματάκι συνήθως, ή καποιοι άλλοι πριν αρχίσουν το "τρέξιμο της ημέρας," φοράνε μια αθλητική περιβολή και μέσα σε ένα ζευγάρι σπορτέξ χτυπάνε απο λίγα , μέχρι πολλα χιλιόμετρα και αυτό τους χαλαρώνει , τους ξεκουράζει ή τους δίνει δύναμη για να συνεχίσουν την μέρα τους. Ενίοτε παίρνουν μέρος σε αγώνες δρόμου,  σε αυτούς ανήκω και εγώ .



Με αυτόυς θα τα λέω και εδω μέσα , θα μιλάμε για θέματα που αφορούν αυτό το κοινό στοιχείο όπως προπονήσεις, διατροφή , αγώνες καμια φορά , και άλλα πόλλά αλλα μέσα απο μία πιο εύθυμη συνήθως οπτική γωνία.

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.

Υ.Γ . σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλιο, μπλουζάκι και δίπλωμα ενω δεν θα υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες