Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Η ομορφότερη είδηση....

Στις αρχές του χρόνου , μου ήρθε η ομορφότερη είδηση της ζωής μου. Αυτό που όταν το μαθαίνεις σε κάνει και νίωθεις ο πιο τυχερός ο πιο ευτυχισμένος.

Η ανάγκη μου να το μοιραστώ με φίλους μεγάλη. Ξεχείλιζα απο ευτυχία. Συνέβησαν πράγματα όμως που με τρόμαξαν και γι αυτό στην αρχή δεν το έμαθαν παρα ελάχιστοι ..
Όταν ο γιατρός μας είπε οτι πάμε καλά, αποφάσισα πού θα το κάνω γνωστό και μάλιστα δημόσια. Και μάλιστα ανάμεσα σε φίλους μου. Πού; Μέσα σε έναν δύσκολο αγώνα που σε μένα χρώσταγε κάτι απο πέρισυ. Που είχε αθλητές σχεδόν απο όλες τις άκρες της γής. Μέσα στους αγώνες είμαι χαμογελαστός. Οι φίλοι μου ή θα τρέχουν και αυτοί στον ίδιο αγώνα με μένα ή με τον έναν ή άλλο τρόπο είναι εκεί. Τώρα είχα κάτι να τους πώ που θα τους έκανε και κείνους να χαρούν με τη χαρά μου.

Και αυτό το έκανα στάμπα στο μπλουζάκι μου....







Και μπήκα στον αγώνα... Και άρχισα να τρέχω..



Και να τρέχω...



Γύρω γύρω.. πολλές ώρες ..



.. και όλοι να βλέπουν το μπλουζάκι μου..




.. ή να το δείχνω μόνος μου.. χαρούμενος...





Και συνέχισα να τρέχω πολλές ώρες ακόμα ... και ήρθε η νύχτα και συνέχισα να τρέχω.. και η σκέψη του μωρού έδινε δυνάμεις στα πόδια ...και ψυχή... και ξημέρωσε.. και ακόμα έτρεχα... και έσπασα την καλύτερη μου επίδοση σε έναν αγώνα 24 ωρών τρέχοντας.... γεμάτα διακόσια χιλιόμετρα ..μέχρι που έπεσα κάτω απο τους πόνους στα πόδια.. την κούραση..


και στις απονομές πήρα κι εγώ κύπελλο.. και όταν πήγα να το πάρω...

το μπλουζάκι που φορούσα έγραφε..



"RUNNING INSPIRATION"

Και ήταν η πρώτη "φωτογραφία" της κόρης μου... που την περιμένουμε σε λίγους μήνες.

12 σχόλια:

Ιορδανίδου Όλγα είπε...

Δεν σε πιστεύω Γιώργο!!Και το κρατούσες μυστικό; Με το καλό, από τις πιο όμορφες στιγμές στην ζωή ενός ανθρώπου είναι αυτή.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!

ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ είπε...

Ήμουν σίγουρη ότι...
Ο πιο τρυφερός χαζομπαμπάς του κόσμου ΜΟΝΟ κόρη θα μπορούσε να κάνει γιατί απλά αυτό του αξίζει! Ένα πανέμορφο, υγιές κι έξυπνο κοριτσάκι που θα τον περιμένει με ανοιχτά χεράκια στον τερματισμό για την "ομορφότερη αγκαλιά του κόσμου!"
Από την άλλη σκέφτομαι και τους επίδοξους μέλλοντες "γαμπρούς" Πόσο να τρέξουν οι δύσμοιροι για να ξεφύγουν; Δεν θα ξέρουν πού έπεσαν..! :)

Τυχερός εσύ που θα έχεις δυο γυναίκες να σε αγαπάνε όσο σου αξίζει... "ως τον ουρανό" (έτσι θα σου λέει η μικρότερη των δύο) Τυχερές κι εκείνες που θα έχουν εσένα να τις αγαπάς και να τις φροντίζεις!
Θα μου συγχωρέσεις το μεγάλιο σχόλιο,
είναι που η χαρά μου για τα ευχάριστα νέα είναι σχεδόν τό ίδιο μεγάλη με τη δική σας....

gezerlis είπε...

Με το καλό! Καλά τρεξίματα και στους τρεις σας!

Μαρία Δριμή είπε...

Με το καλό! Να βγεί υγιής και όμορφη και γρήγορα να τρέξει να προφτάσει το μπαμπά της!

Nikos είπε...

μπραβο ρε φίλε!!!
καταπληκτικα νεα. αυτο ειναι εμπνευσμενο τρεξιμο!!! αντε με το καλο.
δες εδω ενα post απο το ...μελλον σου που μου αρεσε:

http://runtrails.blogspot.com/2009/05/i-have-pacer-for-recovery-days.html

Τα σπορτέξ είπε...

@
CARPE DIEM και Maria Jose ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας. Οχι δεν ηταν μυστικο.. ειχαμε προβληματακια στην αρχη. Σκεφτητε οτι οι φιλοι μου (εδω ο ορος επιτρεπεται) εδω μεσα το μαθατε πιο γρηγορα ακομα και απο τους περισοτερους συναδελφους μου οπου και εκει καποια δεν κρατηθηκε και τον ειπε τον "καλο της λογο", βγαζοντας με σωστο στην επιλογη μου για το πως το ποτε και που θα το ανακοινωσω.

Εχουμε περασει ηδη τα μισα της κυησης και σε αυτο το διαστημα μεχρι τωρα εχω παρει μεγαλες χαρες αλλα εχουν ερθει και στιγμες που εχω χασει τη γη απο τα ποδια μου λεγοντας ακομα και μεγαλες κουβεντες οπως , να δω τη καρδια του να χτυπαει και .. ας σταματησει η δικια μου. Μετα απο ολα αυτα η χαρα οσων χαιρονται με τα νεα μου , μεγαλωνει τη χαρα που βιωνω απο μονος μου, ενω μου φαινονται ακομα "μικροτεροι" απο οσο πραγματι ειναι οσοι εχουν απλα την κακια η το κουτσομπολιο μπροστα μπροστα.

Και παλι σας ευχαριστω για τις ευχες σας, τις ενιωσα ζεστες και αληθινες.

@
Ποδηλατρη

Σε ευχαριστουμε για το μεγεθος που περιεγραψες τη χαρα σου στο σχολιο σου.

@
Φιλε gezerli
σε ευχαριστω για τις ευχες σου, και για την επισκεψη στο μπλογκ μου. Μενει τωρα να τα πουμε και απο κοντα σε καποιον αγωνα.

@
Νικο σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και την δικη σου χαρα για τα δικα μου μαντατα. Ευχομαι να τα ακουσω και απο σενα συντομα.
Το λινκ που μου αφησες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! που σκεφτομαι να του αφησω και σχολιο!

Τωρα δεν εχω αλλη μια δικαιολογια για να μην αρχισω το ορεινο τρεξιμο;
χαχαχα!!!

Margo είπε...

Τι όμορφα νέα!!! Πολύ γλυκό να τρέξεις με το "σποράκι" σου στη μπλούζα.. Χάρηκα πολύ με την χαρά σου, με το καλό να έρθει η μικρούλα στον κόσμο μας!!

Joe είπε...

Γιώργο, και τα δικά μου συγχαρίκια!!!(σταμάτης/sam). "Ομοιοπαθής" χαζομπαμπάς με κόρη 50 ημερών. Στις 40 μέρες πάνω "ήρθε" με τη μαμά στην ανοπαία-ατραπό και ήταν απερίγραπτης όμορφιας αυτό το καινούργιο συναίσθημα που είχα σε όλη τη διαδρομή ότι θα με περιμένει στο τερματισμό η συνέχεια της ζωής μου... Βέβαια ότι και να σου πει κάποιος για συναισθήματα αυτό που κατάλαβα από τη δική μου εμπειρία είναι ότι θα μπορέσεις να τα "συλλάβεις" όταν έρθει η (καλύτερη) ώρα...

Τα σπορτέξ είπε...

@
Margo
Μου φαινεται φαινεται τοσο ομορφο που ανθρωποι που γνωριζονται μονο απο τα γραπτα τους κειμενα , μπορουν να μεταδωσουν ετσι ειλικρινα τη χαρα τους πανω στα ευχαριστα νεα του αλλου.
Σε ευχαριστουμε πολυ

@
Joe
Πρωτον σε ευχαριστω για το σχολιο και τα "συγχαρηκια". Δεν ηξερα οτι διατηρεις ιστολογιο και η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε αρκετα τωρα που το επισκεπτηκα. Αρα απεκτησες ακομα εναν αναγνωστη , οποτε μην μας καθυστερεις τις αναρτησεις σου.
Και που σαι.. να σας ζησει κι εσας η κορουλα!!!

Joe είπε...

ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου! [ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ]

...το ιστολόγιο όπως θα είδες δεν είναι ουσιαστικά ενεργό, όπως και άλλα 2-3 που "διατηρώ", άρα μη ποντάρεις σε κουτσό άλογο για καλές αναγνώσεις. Μέχρι νεωτέρας, επισήμως θα σε διαβάζω μόνο εγώ :) ...όσο για εσένα εσύ ξέρεις που με διαβάζεις (θέλοντας και μή).

Joe είπε...

...να συμπληρώσω μόνο ότι σήμερα που διάβαζα το άρθρο σου, το έκρυβα συγχρόνως από τη μαμά που περιφερόταν τριγύρω. "Ζήλεψα" και εγώ -το ομολογώ- την ιδέα σου, αλλά δε θέλω να φαντάζομαι τι θα μου σερνε εκείνη εάν έβλεπε τις φωτό :)

ippoliti_ippoliti είπε...

πολλές ευχές και απο μένα για καλή εγκυμοσύνη, καλή λευτεριά (που έλεγαν και οι γιαγιάδες μας) και με το καλό το κοριτσάκι σας υγιές να βγεί και καλότυχο.
Καλά τρεξίματα